Newyard

Jag driver en blogg som handlar om allt som faller mig i tycke för dagen. Skriver om mode, samhällsfrågor, mitt liv… Älskar att dela med mig av mitt liv och mina tankar. Dagliga uppdateringar om spännande ting. Bloggen är fylld med bilder, åsikter och tips. Välkomna in!

NEWYARD


Adiemus

Klotterbenägen chipsoman och galen uppmärksamhetstorsk som dominerar likväl i sandlådan som på karaokescenen. Skriver en blogg helt utan modedravel och sminktips. Snarare är det ett tillhåll för kraftfull mundiarré om ett vardagligt liv med makalösa dagdrömmar.

ADIEMUS


Fanny Palace

I bloggen finner du min värld ur fotoperspektiv. Mestadels med koppling till mode/kläder eftersom jag är en neard när det gäller det. Uppdaterar dagligen och inläggen är välfyllda med bilder. Hoppas du hittar hit!

FANNY PALACE

Om Bloggipedia

Bloggipedia startades den 31 januari 2009. Skaparen är jag, som vill vara anonym tillsvidare. Jag är en 19-årig tjej i en medelstor stad i södra Sverige.

Bloggipedia är kort och gott en möjlighet för alla er som vill uppåt i den gigantiska bloggvärlden. Skriv kort om er blogg med max 150 ord och maila till [email protected]. Självklart får ni också skicka med en bild om ni vill det.

Vad väntar du på?

RSS 2.0